Отново заедно !

  

Традиционна форма за реализиране на училищната политика за здравословен начин на живот е организираното през тази  учебна година от   Втора английска езикова гимназия „Томас Джеферсън“ ски училище.

То се проведе в местността „Гюлечица“, разположена  в едно от най-красивите и привлекателни планински места у нас - подножието на връх Мальовица, Рила планина. Прекрасните условия за спорт и отдих, ежедневните занимания / ски, сноуборд/, организираните вечерни игротеки, създадоха приятни емоции, приятелства, позитивно отношение към природата и спорта.

Ски училището предложи занимания за всеки - според неговите способности и очаквания. За скиорите и почитателите на екстремния зимен спорт-сноуборд , възможност да практикуват любимия спорт на воля. За начинаещите - възможност да се  научат с помощта на професионални инструктори. Петте дни минаха неусетно, изпълнени с добро настроение и желание за спортуване. А това е целта на нашата политика  - физически активни, издръжливи и с добро здраве ученици, с чувство за отговорност, упоритост и екипност. 

Полезни Връзки

Адрес

ж.к. Стрелбище,
ул.Траяновa врата 26
район Триадица
Пощенски код 1408
+359 2 828 36 79
+359 888 19 17 61
+359 888 19 24 59
2els.bg@gmail.com

Втора Английска Гимназия

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.