ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Ръководството на Втора АЕГ "Томас Джеферсън" уведомява всички свои ученици и техните родители за първи установен, с PSR тест, случай  на COVID-19  в училище. Предприети са всички задължителни и препоръчителни мерки, описани в Насоки за работа в условията на  COVID-19  в училище. 

Паралелката, в която учи заразеният ученик, 10 ж клас, е карантинирана  за 14 дни и обучението се провежда в  електронна среда от разстояние. 

Всички ученици са уведомени и  допълнително са инструктирани за спазване на задължителните и препоръчителни мерки в училище. Всички помещения са продължително проветрени, направено е влажно почистване  и  пълна дезинфекция на повърхностите в гимназията. Учебният процес продължава присъствено за всички останали паралелки при засилена дезинфекция.

Уведомяваме Ви, че училищното ръководство спазва стриктно указанията и препоръките на СРЗИ и е в постоянен контакт с всички институции.

Ръководството на училището ще Ви уведомява своевременно за промяна на епидемиологичната обстановка в училище чрез официалния училищен сайт и електронния дневник на гимназията.

Бъдете здрави!

 

Фотоалбуми

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.